FilmeRSS PaginaDeMedia

Dota 2 va fi transpus într-un anime Netflix în martie

Uhh..Nu știu cum să reacționez la asta. Adevărul e că experiența mea cu așa ceva s-a oprit la Castlevania, dar, cum am în spate niște ore multicele de Dota 2, parcă-parcă devin interesat de abordarea Netflix.

Adaptarea se numește  Dota: Dragon’s Blood, iar pe parcursul a celor opt episoade vom urmări aventurile lui Davion, adică exact Dragon Knight-ul a cărui ultimată este detestată de foarte mulți oponenți. Nu vor lipsi nici alți eroi populari, printre care și Mirana, dar sigur nu vor putea încăpea peste o sută de eroi în doar opt episoade.

În ceea ce privește animația, Studio MIR se va ocupa de magie, adică același studio din spatele seriilor The Legend of Korra și Voltron: Legendary Defender. Dacă nu ții neapărat cu dinții de toți eroii din Dota 2, poate ar merge să arunci un ochi pe Netlfix pe 25 martie ca să-i vezi măcar pe câțiva în acțiune. Iar pentru vecinii pasionați de League of Legends, animația Arcane, produsă chiar de Riot, va sosi și ea anul acesta.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button