Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

DotA 2 a renăscut

/
/
/

Valve a lansat o variantă nouă a lui DotA 2, dar nu sub forma unui patch, ci a unei reimplementări complete a jocului folosind motorul grafic Source 2. După câteva luni de testare, DotA 2 Reborn a devenit varianta standard, înlocuind jocul pe care îl știați până acum.

DotA 2 Reborn nu aduce schimbări fundamentale în ceea ce privește gameplay-ul de bază, continuă să fie același DotA pe care îl știți încă de pe vremea lui Warcraft 3. În schimb, varianta îmbunătățită a jocului aduce schimbări pentru fiecare alt aspect.

Pe lângă sistemul de nivele menționat într-o știre anterioară, DotA 2 are acum suport pentru jocuri custom, o funcție menită să meargă în tandem cu un nou editor. Acest program permite utilizatorilor să construiască hărți proprii, și chiar moduri suplimentare de joc. Poate în așa fel vor fi refăcute celelalte hărți grozave de Warcraft 3, ce nu au avut norocul de a deveni o senzație mondială, ca DotA.

Interfața jocului a fost refăcută, componenta socială a fost îmbunătățită, suportul pentru DotaTV a fost extins, și a fost adăugat un mod dedicat exersării. Cei care preferă ca personajele lor să aibă un aspect mai inedit își pot personaliza acum și harta. DotA 2 suportă skin-uri multiple pentru terenul de bătălie, fiecare jucător văzând propria sa variantă. Dar schimbarea cea mai importantă este motorul grafic în sine.

Source 2 permite jocului să se folosească mai bine de hardware-ul PC-urilor, aducând metode superioare de procesare audio și redare video. Aceste schimbări se vor observa în performanța superioară a jocului, DotA 2 avânda cum o latență mai mică și un timp de răspuns mai bun. A fost integrată și protecție împotriva atacurilor de tip DDOS.

DotA 2 Reborn este acum disponibil pe Steam, ca un update pentru DotA 2.

[Valve]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar