Gaming

Dota 2 Reborn – Valve anunta schimbarea motorului popularului MOBA

In multimea de MOBA-uri disponibile pe piata in acest moment, DOTA 2 nu este nici cel mai urat si nici cel mai invechit din punct de vedere al aspectului grafic. Plus ca motorul, Source, este unul extrem de versatil, asta insemnand ca se poate plia pe orice fel de necesitate. Uitati-va la TitanFall de exemplu! Dar asta nu i-a impiedicat pe Valve sa ia decizia de a lansa Dota 2 Reborn, schimband atat interfata, cat si motorul lui DOTA 2.

Bine, schimbat motor…Mai mult este vorba despre un upgrade la Source Engine 2, motor pe care Valve s-ar putea sa il scoata pe piata odata cu Dota 2 Reborn. In concluzie, la capitolul fidelitate grafica se vor vedea niste upgrade-uri, sarind peste ce este sub capota, fiindu-le mult mai usor celor de la Valve sa faca schimbari mai ample la joc, fara sa fie nevoiti sa treaca prin mai multe procese, asa cum era in trecut.

Totusi, cea mai mare schimbare vine la interfata de utilizare destinata jocului. Conform celor de la Valve, noul dashbord va oferi o mai mare flexibilitate si accesibilitate, acum fiind mult mai usor sa joci cu prietenii sau sa te alaturi lor intr-un joc. Lucruri care in prezent sunt cam… greoaie pentru cineva care da prima oara cu nasul de joc. Exista si zvonuri despre un nou tutorial, dar aceasta informatie este deocamdata doar o speculatie.

Gameplay-ul ramane neschimbat, asta pentru ca celor de la Valve le plac banii, si orice schimbare, oricat de mica, ar putea duce la distrugerea scenei de e-sports creata in jurul lui DOTA 2. Jucatorii profesionisti tind sa speculeze si cel mai mic avantaj oferit de catre joc, astfel ca povestea asta cu schimbarea s-ar putea dovedi cu doua taisuri.

In cateva saptamani, Dota 2 Reborn va primi un Beta, asa ca fiti cu ochii pe Steam.

Articole asemanatoare

Back to top button