GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dota 2 primește un nou mod de joc în stilul battle royale

The International Battle Pass 2018 oferă câteva lucruri foarte interesante pentru jucătorii Dota 2, printre care se numără și The Underhollow, un mod nou de joc cu echipe de trei jucători care pleacă într-o călătorie competitivă pentru brânză, care sună foarte similar cu o variantă subterană de battle royale.

Luptați-vă printr-un labirint plin de monștri, minunății și multe alte echipe de inamici cu trei jucători în timp ce căutați brânza cea mai rară a lui Roshan și încercați să rămâneți ultima echipă în picioare. Va trebui să navigați cu atenție pentru a câștiga XP și Gold necesare pentru a vă distruge adversarii. Dar nu zăboviți prea mult – frenezia de brânză a lui Roshan provoacă surpări de teren în timp ce el se îndreaptă spre centrul locației Underhollow. Destul de curând nu veți mai avea unde să fugiți.

Nu este o descrierea exactă a modului battle royale, dar combinația de gameplay competitiv, „ultima echipă în picioare”, și ceea ce pare a fi un câmp de luptă care se tot restrânge sună destul de similar cu un lucru cu care suntem deja mult prea familiarizați. Și, bineînțeles, mai e și faptul că modul battle royale este atât de la modă astăzi, încât o abordare a genului în Dota 2 probabil nu ar mai surprinde pe nimeni.

Proprietarii de Battle Pass-uri vor avea, de asemenea, acces la modul Crawl Cavern, un nou mod Mutation, spray-uri, ponturi in-game și Emerald Abyss – o recompensă care nu va fi niciodată deblocabilă sau accesibilă pe piață. Fie o deblocați înainte ca The International să se încheie, sau vă luați adio de la ea pentru totdeauna.

Nu încape îndoială că vom afla mai multe despre The Underhollow foarte curând, și vă vom ține la curent atunci când vom avea mai multe detalii. Deocamdată, puteți să aruncați o privire pe link-ul de mai jos, unde veți găsi toate lucrurile deblocabile și recompensele pe care Battle Pass-ul le oferă, eventual să-l și cumpărați dacă vă tentează ideea.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button