PC&Consoles

DotA 2 in VR arata excelent!

Acum cateva luni, Microsoft primit o propunere pentru construirea unei aplicatii de HoloLens care sa permita admirarea in VR a meciurilor de League of Legends. Compania a refuzat, asa ca ideea s-a mutat la DotA 2 si HTC.

Si nu este vorba de o aplicatie facuta de fani sau ceva care este ca un concept din mintea cuiva care nu este in stare sa il duca pana la capat. Modul de spectatori in VR al lui DotA 2 este in dezvoltare acum la Valve.

Compania lucreaza la un sistem care permite afisarea simultana atat a unui stream comentat al unui meci de DotA 2, cat si a hartii sale, vazute de parca ar fi pe o masa, cu toata actiunea intamplandu-se in timp real si acolo, plus afisarea separata a modelelor fiecarui personaj.

In alte cuvinte, este cam experienta suprema de vizionare a unui meci de DotA 2. Include pana si statistici felurite despre echipe, performanta si cam tot ce ti-ar trebui.

Aceasta tehnologie ar putea schimba modul in care este vazut eSports in general. Faptul ca aceasta aplicatie este integrata mai intai in DotA 2 este surprinzator. Considerand cat de popular este CS:GO si faptul ca este oricum o experienta first person, s-ar crede ca el ar fi primul in care s-ar aplica. Dar din moment ce exista deja ideea aceea pentru League of Legends, macar e bine de stiut ca cineva a reusit sa o puna in aplicare.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button