GAMING

Echipa de DOTA 2 Cloud9 a fost desfiintanta, la propriu si la figurat!

Cu premii depasind 18 milioane de dolari, The International de anul acesta a schimbat viețile celor victorioși, jucătorii echipei Evil Geniuses devenind… milionari. Însă nu toate veștile de la competiție sunt bune, cel puțin nu pentru echipa de DotA 2 Cloud9.

Performanța de la The International a fost cu mult sub așteptările conducerii Cloud9. Echipa a terminat foarte departe de podium în a doua zi a competiției, ca urmare a unei înfrângeri cu scorul de 2 la 0 cu Vici Gaming, echipa plasată pe locul 4 la finalul evenimentului.

În consecință, întreaga echipă de DotA 2 a fost restructurată. Asta înseamnă că toți jucătorii: Jacky ”EternaLEnVy” Mao, Adrian ”FATA-” Trinks, Pittner „bOne7” Armand, Johan ”BigDaddy” Sundstein și Ramus ”MiSeRy” Filipsen au fost concediați.

Asta nu înseamnă că Cloud9 renunță definitiv la DotA 2, doar că nu va continua în formația de mai sus. Jack Etienne, fondatorul și managerul echipei, a declarat că va recruta oameni noi pentru reformarea diviziei de DotA 2 a Cloud9, fără a oferi în acest moment detalii despre cine ar putea face parte din noua echipă.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close