PC&Consoles

Doom și Wolfenstein II: The New Colossus vor ajunge pe Nintendo Switch

Bethesda este unul dintre primii distribuitori terți care susțin noua consolă hibrid de la Nintendo. The Elder Scrolls V: Skyrim a fost deja anunțat pentru Switch (urmând a fi lansat în noiembrie), iar acum încă două jocuri Bethesda urmează să mai apară pentru această platformă. Este vorba despre Doom și simulatorul de distrus naziști, Wolfenstein II: The New Colossus. Doom va fi lansat în această iarnă, în timp ce The New Colossus va sosi cândva pe parcursul anului viitor, la ceva timp după lansarea pentru celelalte platforme de pe 27 octombrie.

Nintendo va avea mult de profitat de pe urma acestor lansări, chiar dacă jocurile Bethesda vor apărea pe Switch mult mai târziu decât pe PlayStation 4 sau Xbox One. Există foarte puține titluri de calitate care să poată atrage în acest moment clienți pentru Nintendo Switch. Cele mai importante jocuri pentru această platformă au fost produse direct de Nintendo, printre ele numărându-se The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Arms și Splatoon 2. Dintre toate acestea, doar Breath of the Wild poate fi considerat un system seller solid. Switch urmează să mai primească portări și ale altor jocuri de renume, dar acestea sunt ori titluri mai vechi precum Rocket League, ori jocuri sportive și pentru toată familia, cum ar fi FIFA 18 și Lego Marvel Super Heroes 2.

Au mai existat inițiative și din partea altor studiouri în ceea ce privește portarea altor jocuri pentru Nintendo Switch, dar aceștia au afirmat că puterea de procesare a consolei este foarte slabă comparativ cu a celorlalte console, reprezentând un obstacol major pentru producători. Cu toate acestea, Switch se vinde foarte bine. Sistemul a atins de curând o cifră de 5 milioane unități vândute, devenind astfel una dintre consolele cu cele mai rapide vânzări din istoria companiei.

Square Enix mai intenționează să lanseze un proiect nou pentru Switch, intitulat Octopath Traveler (numele jocului este cu caracter temporar). Produs de același studio responsabil și pentru Bravely Default, Octopath Traveler este un RPG nou cu un stil artistic inedit. Lansarea jocului va avea loc în 2018, dar utilizatorii pot deja descărca un demo din Nintendo eShop.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button