MORE

Doom revine in luna mai

Asteptarea pentru Doom se apropie de sfarsit. Jocul a primit o data de lansare si a fost dezvaluita simultan coperta sa… una oribila.

Doom va fi lansat pentru PC, Xbox One si Playstation 4 in ziua de 13 mai. Atunci veti putea reveni pe planeta Marte pentru a diminua populatia sa de zombie-demoni, ciber-demoni, demoni-demoni si butoaie cu explozibil care sunt amplasate in mod convenabil.

A fost anuntata si editia de colectie a jocului, care va costa 120 de dolari si contine o statueta a unui Revenant, acei monstri care arata de parca cineva ar fi pus o armura si arme pe un zombie-demon.

Cat despre coperta… aceasta arata cam…

DoomCoverimg

Cum sa spun. Daca textul nu ar fi acolo, jocul putea fi confundat foarte usor cu Halo sau chiar Section 8. Mai tineti minte Section 8? Probabil nu, dar avea aproximativ aceeasi coperta.

De ce s-a ales una atat de generica? Probabil pentru ca este un fel de trasatura culturala in SUA ca pe cutia fiecarui shooter sa fie un individ cu o arma, preferabil un shotgun. Acelasi incident s-a manifestat si la Bioshock Infinite, creatorul jocului motivand atunci decizia ca fiind singura metoda prin care puteau vinde jocul maselor, care aparent habar nu aveau ce este Bioshock, dar tare vroiau ceva care sa aiba un tip si o pusca pe coperta.

In trecut, Doom a avut coperte mult mai creative, sau cel putin care aratau un monstru sau o secventa de actiune in care The Doom Guy era prezent, cu arma in mana, dar chiar facea ceva cu ea. Era acolo pentru un motiv, nu doar pentru ca studiourile nu au nici un fel de decizie asupra copertii, si aceasta a fost aleasa de lantul de distributie Gamestop.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button