PC&Consoles

Doom poate rula pe un termostat

Mai țineți minte vremea când visați la un PC capabil să ruleze Doom? Multe s-au schimbat de atunci. Spre exemplu, acum jocul poate rula pe un termostat.

O variantă complet jucabilă și perfect funcțională a jocului a fost portată pe hardware-ul unui termostat. FPS-ul clasic se mișcă foarte bine pe această platformă, dar duce lipsă de sunet din moment ce un termostat nu prea are motiv să aibă o componentă de redare audio.

 

Creatorul acestei minunății, un individ care își spune cz7asm, oferă spre descărcare codul necesar pentru a face Doom să funcționeze pe un termostat… în cazul în care vreți cu disperare să puneți și voi Doom pe un termostat.

Merită menționat că veți avea nevoie de un termostat sofisticat, care are un port USB, un ecran și este bazat pe un chipset STM32F4. Dacă aveți tipul vechi de termostat, mecanic, probabil nu veți putea instala orice fel de joc pe el, așa că vă sugerez să nu demontați convectorul, boilerul sau centrala termică.

Aștept cu nerăbdare să văd Doom rulând pe sistemul de RGB al unui set de căști, fiindcă probabil nu va mai fi nici un loc rămas unde nu a fost deja instalat.

[Hackaday]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button