GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Doom Eternal va putea fi văzut în acțiune săptămâna viitoare

Mai știți cum un nou joc Doom a fost anunțat la E3? Da, e posibil ca lumea să fi trecut oarecum peste el, pentru că tot ce am văzut a fost un trailer lipsit de orice fel de gameplay, îngrămădit între anunțurile mai multor jocuri la fel de rapid trecute prin fața ochilor publicului.

Ce e drept, acel trailer era destul de promițător, oferindu-ne o mică mostră a invaziei demonice de pe Pământ! Mai multe creaturi sinistre puteau fi văzute, mai multă violență era la orizont. Primele secvențe de gameplay pe care le tot râvnim vor fi disponibile de săptămâna viitoare. În ziua de 10 august, în cadrul evenimentului QuakeCon, vom avea în sfârșit ocazia să vedem ce exact va aduce nou acest Doom Eternal.

Desigur, povestea va continua cu încercarea perenului furios Doomslayer să distrugă orice urmă de incursiune demonică în tărâmul muritor. Dar la ce ne vom mai putea aștepta pe lângă asta? Arme noi? Mecanici noi? Va primi eroul abilitatea de-a se uita urât la demoni pentru ca aceștia să explodeze? Orice este posibil în Doom Eternal! Bine, nu orice, dar câteva lucruri sunt posibile.

Important este că zilele trecute canalul oficial de Twitter al jocului a dat un indiciu destul de important despre revenirea unui personaj din seria clasică. Absența sa a fost sesizată de fanii mai obsesivi ai seriei, care cu siguranță se vor bucura cu această ocazie.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button