Gaming

Doom Eternal in third person? Acum este posibil cu ajutorul comunitatii!

Doom Eternal este un succes instant si din punctul meu de vedere, cea mai tare lansare a acestui inceput de an. Chiar daca s-au schimbat o multime de lucruri din 1993 pana astazi, ceva a ramas la fel: placerea gamerilor de pe PC de a-si baga nasul in toate chestiile. Multumita Cheat Engine si catorva oameni talentati, acum putem juca Doom Eternal din a treia persoana.

Cum poti juca Doom Eternal in third person?

Daca vrei sa renunti la perspectiva FPS care a consacrat seria si sa joci Doom Eternal la persoana a treia, vei avea nevoie de cateva tweak-uri din Cheat Engine. In primul rand, ai nevoie de versiunea 7.0 a programului care este gratuita. De aici, va trebui sa modifici cateva setari de baza ale fisierelor care fac jocul sa mearga.

Dupa ce ai instalat Cheat Engine, intra pe forumul comunitatii si cauta tabelul cu cheat-uri creat de SunBeam (am facut eu asta pentru tine). Aici sunt o multime de variabile care iti pot oferi munitie infinita, god mode, no clip sau sarituri infinite.

Pentru a muta camera in third person, va trebui sa faci o mica modificare. Cauta linia cvar pm_thirdPerson si modifica valoarea din in 1. Asta va activa modul third person in Doom Eternal. Tot aici vei mai gasi cateva setari care iti permit sa ajustezi camera. Da, mai sunt cateva probleme care apar in momentul in care executi un Glory Kill sau folosesti drujba, dar este jucabil.

Tabelul cu cheat-uri a lui SunBeam functioneaza doar cu versiunea de Steam a lui Doom Eternal. Desigur, cineva a reusit sa adapteze aceste modificari si versiunii de pe Bethesda a jocului.

Doom Eternal

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button