GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Doom Eternal a fost anunțat!

V-a întristat faptul că noul Doom n-a primit nici măcar un DLC de singleplayer, da barem un expansion? Eh, a venit timpul să lăsați deoparte tristețea, să ștergeți lacrimile, să puneți mâna pe un supershotgun, pentru că Doom Eternal este pe drum!

Ce este Doom Eternal, vă întrebați? Este o continuare de sine stătătoare pentru Doom, care foarte probabil va fi disponibilă din primăvara lui 2019, detalii complete despre joc urmând să ie dezvăluite abia la toamnă la QuakeCon.

Cu ocazia E3-ului am primit măcar acest trailer, care confirmă că aventura celui mai furios om de pe două planete se mută pe Pământ! Un Pământ care pare să fie în mijlocul unei invazii demonice, decimat, distrus, și probabil i-au omorât iar iepurele. Tentacule peste tot, munți de cadavre, clădiri distruse, demoni la fiecare pas, distracție garantată!

Jocul promite să ne ofere de două ori mai mulți demoni, alături de un Doom Slayer și mai puternic, probabil și mai furios. Va fi foarte interesant de văzut cum va evolua Doom Slayer pe parcursul acestui joc. Nu de alta, dar iadul era deja atât de speriat de el, încât nu îndrăznea să îl omoare, în schimb ținându-l într-un sarcofag, unde puterea lui a scăzut cu trecerea veacurilor.

Poate pe parcursul jocului aflăm ceva mai multe detalii despre cruciada sa inițială împotriva iadului, despre îngerul care i-a venit în ajutor și toate acele elemente de poveste foarte faine pentru care jocul te făcea să muncești puțin.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button