GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Doom devine film, iar

Dacă sunteți un admirator al ecranizărilor jocurilor video, atunci ați avut mult de suferit de-a lungul veacului. Iar acea suferință pare că va continua, pentru că Doom are parte de o nouă transformare într-o peliculă de lung metraj.

Aceasta nu va ajunge la cinematograf, fiind gândită pentru sectorul home video, sau în ce s-a transformat acesta de când a apărut Netflix. Filmul cel nou se numește Doom: Annihilation și a fost prezentat săptămâna aceasta publicului larg cu trailer-ul de mai jos. Vă avertizez că nu este recomandat minorilor sau celor alergici la filme de slabă calitate.

https://youtu.be/DinN__0fBj0

Reacția la această minunăție vizuală a fost până acum predominant negativă. Iar reacția vine în contextul faptului că ecranizarea seriei de acum un deceniu și ceva nu era nici el tocmai bună, sau în vreun fel fidelă materialului de bază, dar este acum văzută într-o lumină nouă. Poate nu una pozitivă, dar mai puțin negativă. Efectul este similar cu cel al apariției lui The Legend of Chun-Li, ce a făcut Street Fighter The Movie să pară ca o capodoperă.

Creatorii seriei Doom au ținut să menționeze că nu sunt implicați în dezvoltarea peliculei.

Dacă această peliculă și-ar fi făcut apariția înainte de lansarea jocului Doom de acum câțiva ani, poate că nu ar fi observat prea multă lume. Dar din moment ce ultimul titlu din serie a fost atât de bun, apariția acestui film este văzută ca o lovitură sub centură.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button