STIRI IT

Doom are o campanie de 13 ore

In ziua de 13 mai, vineri, va fi lansat noul joc Doom, primul titlu al seriei dupa mai bine de un deceniu de asteptare. Cel care va readuce franciza la originile sale glorioase, cand nu se credea System Shock. Cu atat de multi ani trecuti, nu am nici un dubiu va intrebati exact cat de mare va fi acest joc. Astazi aveti raspunsul!

Echipa de la id Software a fost intrebata cam pe cate ore se va intinde urmatorul Doom, iar raspunsul a fost foarte direct, in medie peste 13 ore.

Daca vi se pare de parca 13 ore ar fi putin pentru un joc de 60 de euro, merita mentionate doua aspecte importante. Primul ar fi ca in general un FPS ca Doom include foarte multe lucruri aditionale de facut pe langa simpla impuscare a ciber-demonilor. Si nu ma refer la modul de multiplayer. Spre exemplu, gasirea de secrete, o activitate care a facut primele jocuri Doom un adevarat deliciu.

Al doilea lucru de tinut minte este ca jocurile Doom in general nu sunt prea lungi. Primele doua la un loc nu se intind pe 13 ore, abia daca totalizeaza 10 ore, dar probabil le-ai jucat cateva sute de ore pe parcursul deceniilor. Doom 3 avea cam aceeasi durata, iar aceasta a ramas cam standardul pentru FPS-uri de singleplayer orientate pe actiune. Ultimul joc Wolfenstein intreg, The New Order, s-a intins cam pe la fel de multe ore si a fost considerat grozav.

Asa ca daca il cumparati vineri, aveti timp lejer sa il jucati pana luni. Asta daca nu cumva va avea o varietate de probleme tehnice.

[Gamewatcher]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close