Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Doom ar putea fi lansat in iunie

/
/
/

Astazi pare a fi ziua dedicata dezvaluirii datei de lansare neoficiale pentru fiecare joc care trebuie sa apara anul acesta, pentru ca acum avem una pentru Doom.

Noul joc din serie, cel menit sa reia totul de la capat si sa faca iadul iarasi colorat si infiorator, nu doar intunecat si plin de umbre, ar urma sa fie disponibil din ziua de 30 iunie 2016.

Aceasta data de lansare pentru Doom era indicata in listarea jocului de pe varianta franceza a site-ului Amazon, care in acest moment si-a schimbat listarea si indica 31 decembrie. Desigur, jocul nu va fi lansat pe 31 decembrie, asta este mai mult o confirmare ca va fi lansat anul acesta, dar nu au voie inca sa spuna data exacta.

Daca iunie va fi luna in care portile iadului se vor deschide din nou, iar planeta Marte va deveni excesiv de sangeroasa pentru a patra oara, ramane de vazut. Bethesda probabil va anunta data de lansare pe la E3.

[Doom]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar