MORE

DOOM Alpha incepe in curand

Bethesda anunta ca Alpha testul privat al lui noului joc DOOM se apropie. Ca urmare, toti cei care au cumparat Wolfenstein The New Order inainte de 26 mai 2014(in prima saptamana) ar fi bine sa isi aminteasca unde au pus acel cod pe care l-au primit, deoarece inregistrarile pentru test au inceput.

Acest test Alpha este dedicat modului de multiplayer al noului DOOM, fiind menit sa streseze pe cat de mult se poate infrastructura serverelor. Testul va fi limitat la o singura harta, numita Heatwave, cu o tematica industriala, coridoare inguste si acel sentiment placut ca joci DOOM in multiplayer din nou.

Singurul mod de joc va fi Team Deathmach, cu echipe a cate 6 jucatori care se vor intrece atat pentru a se nimici reciproc, cat si pentru a pune mana pe doua power-ups interesante. Primul este Gauss Cannon, o arma foarte speciala, capabila sa omoare dintr-o lovitura, si permite vederea celorlalti jucatori prin ziduri. Aceasta arma va fi foarte utila, pentru ca celalalt power-up este un Demon Rune, care transforma jucatorul intr-un Revenant, un demon foarte puternic capabil sa zboare si sa traga cu rachete pana cand se plictiseste.

Ca arme standard, veti gasi Vortex Rifle, Super Shotgun, Repeater, Rocket Launcher, Static Cannon si Plasma Rifle, plus doua piese de echipament, o grenada si un teleportor personal.

Bethesda a tinut sa mentioneze ca acesta nu este Beta testul lui DOOM, inclus in precomanda lui Wolfenstein The New Order. Acel test va urma ceva mai tarziu, dar puteti revendica inca de acum codul. Cei care au cumparat Wolfenstein de pe Steam in prima saptamana de la lansare isi vor putea folosi contul la link-ul de mai jos pentru a se inregistra in Alpha testul lui DOOM.

[Bethesda]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close