TECHTech&ITTelefoane

Doogee va face un telefon de gaming finanțat de public

Doogee este un producător chinez de telefon destul de nou, care a făcut un telefon foarte ieftin, cu rame foarte subțiri, și l-a numit fără rușine Doogee Mix. Pentru referință, Xiaomi Mi Mix a fost primul telefon care a făcut un trend din marginile foarte subțiri.

Doogee va lansa un nou telefon de gaming, care este de asemenea robust. Este vorba despre cel de-al treilea sau al patrulea smartphone de jocuri care iese în ultimul an. Ce este diferit în legătură cu acest dispozitiv este că va fi finanțat pe Indiegogo.

Dispozitivul are un ecran FHD cu ecran de 6 inch, un raport de 18:9 și o baterie imensă de 5.500 mAh – ceea ce are sens pentru un telefon de jocuri. Hardware-ul propriu-zis va fi IP68 și IP69K, ceea ce înseamnă că poate rezista curenților de apă sub presiune. De asemenea, este compatibil cu MIL-STD-810G, ceea ce înseamnă că poate rezista șocului obținut de la căderile dure și vibrațiile puternice.

Există un procesor Helio P23 la interior, împreună cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă. Există chiar și un buton „Cooling Boost” care pune telefonul în modul de gaming și elimină toate aplicațiile, astfel încât să fie gata de joacă. Acesta folosește un „modul de răcire din tablă” care trage căldura departe de cip.

Camera are caracteristici promițătoare: un senzor Sony IMX363 cu un senzor de adâncime de 5 MP secundar, pixeli mari de 1,4 microni și o deschidere largă de f / 1,8. Acest aparat foto ar trebui să facă poze destul de bune la lumină scăzută.

Prețul? Nu îl știm. Campania pe Indiegogo nu a început încă, dar vă puteți înscrie pentru a fi notificați atunci când se întâmplă.

Ultimul smartphone finanțat de public pe care ni-l amintim este ZTE Hawk Eye. Folosea tehnologie care a fost crowd sourced și a fost votată de comunitatea ZTE, dar directoratul a decis să îl pună pe Kickstarter, iar specificațiile low-end au descurajat lumea, ca să nu mai vorbim că au trebuit să aștepte până când a fost lansat.

Poate că Doogee va avea mai mult noroc cu acest telefon. Aruncați mai jos o privire pe pagina lui de Indiegogo.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button