Telefoane

Doogee lucrează la un telefon cu ecran flexibil

Anul viitor chiar pare că se va încinge pe sectorul telefoanelor a căror ecran, sau ecrane dacă au mai mult de unul, au intenționat proprietăți flexibile.

Doogee este cea mai recentă companie care să dea semne că va dezvolta un dispozitiv cu un panoul ce poate fi sucit. Semne destul de clare, manifestate sub forma unor imagini care arată un ecran flexibil cu sigla companiei. Informația vine de la Evan Blass, binecunoscutul Evleaks de pe Twitter, responsabil pentru dezvăluirea a cam tuturor secretelor din industria telefoniei mobile din ultimii ani.

Conform informațiilor sale, telefonul acesta cu ecran care nu mai poate fi crăpat va avea 6GB de memorie RAM, 128GB de stocare și va reda o rezoluție cu un format 18.5:9.

Nu sunt deocamdată detalii despre ce nume va avea acest telefon, cât de flexibile vor fi restul componentelor sale sau dacă Doogee va reuși să scoată un produs finit pe piață. Nu de alta, dar Samsung lucrează la aceeași idee de ani de zile, iar până acum n-a reușit să o aducă pe piață. Dar există promisiunea că anul viitor lucrurile se vor schimba.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button