Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Donald Trump a fost șters de pe majoritatea rețelelor de socializare

Dacă ați crezut că 2020 a fost un an ciudat, prima săptămână a noului an a găzduit un evenimen de-a dreptul bizar: susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul Statelor Unite ale Americii în semn de protest pentru înlăturarea președintelui favorit de la putere. Toate aceste întâmplări au avut un impact puternic pe internet, unde prezența fostului președinte a fost anulată aproape complet.

Odată cu conturile de socializare ale lui Donald Trump au fost șterse și multe comunități ale susținătorilor acestuia. În acest fel, toate ieșirile maniacale ale fostului președinte și dezbaterile susținătorilor săi nu se vor mai întâmpla pe internet. Cel puțin nu la vedere. Cel mai mare nume care a luat măsuri în această direcție este Twitter, unde eliminarea de câteva zile impusă la începutul anului s-a transformat într-una permanentă. În plus, o rețea de socializare populară în rândurile susținătorilor lui Donald Trump a fost ștearsă cu totul de pe Apple Store și Google Play și compania e pe marginea prăpastiei.

Parler Donald Trump
Rețeaua de socializare demontată de Apple și Google după ce a refuzat să ia măsuri vis-a-vis de cele întâmplate.

În același timp, reddit a banat comunitatea r/donaldtrump deoarece utilizatorii care o accesau instigau la violență. Bine, cei de la reddit nu sunt la prima astfel de decizie, după ce anul trecut au închis r/The_Donald, o comunitate mult mai toxică decât cea banata ieri. Acum toată armata a lui Donald Trump s-a mutat pe un site independent, însă internetul fiind internet, s-a dus după ei și trolii au transformat noua comunitate într-un circ.

Oricum, tot ce se întâmplă acum ne arată puterea pe care o are internetul și modul în care un om poate fi inalturat cu totul din veveveu. Din fericire, această demonstrație de unitate din partea platformelor online a fost realizată pe Donald Trump. Să-i fie gura ferecată și puterea luată!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button