MORERSS PaginaDeMediaTech&IT

Donald Trump a cerut echipei Facebook sa investigheze succesul postarilor lui Obama

Am trait s-o auzim si pe asta

Dupa ce zilele trecute s-a legat de jocurile video, Donald Trump nu s-a oprit, iar astazi, intr-un exces de furie, le-a cerut, sau mai de graba poruncit, celor de la Facebook sa investigheze de ce o postare a fostului presedinte american, Barack Obama, a primit atat de multe like-uri.

In timp ce vorbea cu reporterii in aceasta dimineata, Trump a spus ca mai bine de opt mii cinci sute de aprecieri primite de postarea lui Obama au fost „false” si a sustinut ca popularitatea fostului ocupant al biroului oval este, de fapt, doar o farsa bine pusa la punct.

Dupa aceasta poza mirobolanta, cititi randurile de mai jos cu mare bagare de seama

„Nu se poate ca opt mii cinci sute de oameni sa aprecieze postarea lui Obama. Stiu o multime de oameni si nici macar unul dintre acestia nu-l plac pe Barack Obama” a declarat Donald Trump. Pe langa asta, acesta a spus ca pe langa investigarea acestor like-uri, Facebook ar trebui sa stearga cateva sute de mii de aprecieri de-ale lui Obama si sa i le dea lui in schimb.

Dupa ce a spus ca postarea fostului presedinte este „la fel de lunga si plictisitoare precum o carte”, Trump a dat de pamant cu Obama spunand ca este „teribil la social media, care este cea mai importanta parte a meseriei de presedinte.”

Cu aceasta stire mai incheiem o zi; o zi din mandatul omului care considera ca o carte este lunga si plictisitoare, care plange pe toate canalele media dupa atentie, ca mai apoi s-o ceara cu forta si care, sa fim seriosi, este mult prea departe de realitatea in care traim cu totii pentru a-si merita scaunul pe care sta. Intre timp, putem doar sa stam si sa vorbim cat timp el se joaca Minecraft pe langa Mexic si pregateste un diss track pentru Barack Obama.

New Yorker

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button