MORE

DOMO isi inchide pravaliile si migreaza exclusiv in mediul online

Nu poti sa zici ca intotdeauna este un plan bun sa acaparezi o piata cu multe magazine dispuse intr-o groaza de orase fiindca trebuie sa ai un plan de marketing foarte bun.

Nu iti deschizi pravalia si stai pur si simplu ca fata mare la maritat sa iti vina clienti pe usa ca sa cumpere ondulatoare de par, masini de spalat rufe, televizoare, aparate de ras, calculatoare, etc.

Trebuie sa ii faci sa se simta bine, cu personal foarte binevoitor, care sa detina rabdarea necesara astfel incat sa asculte de nevoile unui potential cumparator sau daca acesta nu stie exact ce vrea sa ii faca recomandarile necesare incat sa ii acopere cerinta si acesta sa plece acasa fericit.

Acum, sigur vor spune unii „Pai daca e platit cu alune, cum poate sa fie amabil si de ajutor?”. A trata pe cineva cu bun simt face parte din personalitatea ta, din ce 7 ani de acasa.

Daca lasi loc de „Buna ziua” acea persoana o sa fie multumita si o sa mai revina. Asta inseamna ca si magazinului o ii mearga bine si in consecinta angajatilor.

Nu spun ca DOMO avea probleme cu angajatii, dar banuiesc ca mai mult ar fi fost o cauza de management si marketing, plus ca nu poti spune ca au combinat partea online cu cea offline. Aceasta metoda se numeste omnichannel.

Din acest motiv eu cred ca isi inchid cele 75 de „pravalii” si isi lichideaza stocurile prin intermediul campaniei „Dam tot” unde ofera reduceri de pana la 90%. Totusi, nu va faceti grji, le va ramane partea de online pe care vor continua.

domo-2[1]

[DOMO]

Related Articles

Back to top button
Close