TECH

DOMO face …POP-UP la Bragadiru

DOMO face …POP-UP la Bragadiru. Retailerul electroIT Domo inaugurează maine primul său magazin din rețeaua DOMO POP-UP în Bragadiru. Special pentru locuitorii orașului, numai în ziua deschiderii, începând cu ora 9:00, primele 30 de persoane care vizitează noul magazin DOMO POP-UP vor primi gratuit câte un încărcător auto universal.

Magazinul pune la dispoziția consumatorilor cele mai noi produse de IT&C și tehnologii de ultimă generație. În același timp, clienții care vin în magazin vor avea acces la o platformă modernă care oferă posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi direct la domiciliu în decurs de maximum 24 de ore, în mod gratuit pentru comenzile de peste 90 ron.

Până la finalul anului 2015, DOMO are în plan deschiderea unui număr de 100 de magazine POP-UP în România.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button