TECH

Domo acuză CEL.ro de practici ilegale

Un mic scandal s-a iscat pe parcursul ultimelor luni în care sunt implicate magazinele on-line Domo și CEL.ro.

În urma cu un an de zile, Domo a închis toate magazinele sale fizice, continuându-și existență prin mediul on-line, însă aici a dat de ceva concurență neloială de la CEL.ro.

Conform acuzațiilor făcute de avocații companiei Domo, din vara acestui an CEL.ro a tot încercat să uzurpe numele „domo” pentru propriul beneficiu, inducând clienții potențiali în eroare despre identitatea magazinului.

Mai întâi a fost afișarea de link-uri cu reclamă pentru CEL.ro la rezultatele căutării pe Google a numelui Domo. Apoi a continuat prin adăugarea unei pagini ”cel.ro/domo” care redirecționa către pagina principală a CEL.ro, iar în cele din urmă chiar s-a încercat înregistrarea la OSIM a mărcii Domo.

Aceste acțiuni sunt considerate destul de ilegale, iar avocații companiei Domo vor lua măsuri în instanță pentru încetarea concurenței neloiale și pentru recuperarea prejudiciului provocat.

[Wall-Street]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

22 comentarii

 1. Toti sunteti o apa si un pamant, practicati preturi nesimtite la care mai adaugati si taxa curierat pt fraierii din afara bucurestiului etc, pc garage de cand a fost achizitionat de grupul emag au umflat preturile in nesimtire valabil si pt altii, nu mai zic de hotia preturilor de black friday in romania aka la fraieri in viziunea multor comercianti ca de nu tot prostul urmareste un produs cu 1,2 luni inainte sau se uita la un review pe siteuri din afara compara preturi etc. Traim in timpuri in care orice amarat are o parjoala de telefon sa poata intra pe internet sa se mai destepte asta daca il duce capul, sunt surprins de altex care la timpul actual chiar au cele mai mici preturi oricum deschideti ochii si informativa inainte de a lua o posibila teapa ca deh traim in romania si ne place sa ne fraierim intre noi.

  1. Faza cu umflatu preturilor inainte de black friday nu se aplica numai in romania,in mai toata lumea.

  2. daca e asa simplu, de ce nu te pui sa deschizi tu un magazin si sa ne inveti pe noi „cum se face”?

 2. Cine este domo si ce mizerii au facut gasiti mai jos:

  http://supervizor.ro/domo-a-tras-tepe-a-intrat-in-insolventa-si-a-mutat-activitatea-pe-alta-firma-si-acum-se-crede-fata-mare/

  Corsar online nu este decat inca una din multe firme intepate de acestia.

  Daca vreti sa le scrieti celor care au bagat domo in faliment platiti fiind de altex le puteti aici:

  Sigmund Klein sigmund.klein@domo.ro
  Kim Kollner kosomikim@gmail.com kosomikim@gmail.com

  alexandru.tarcan@domo.ro 0723800757

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button