Gaming

Domnu’ Smiley sari un pic… in pielea unui personaj de joc!

Smiley este o prezenta constanta si consistenta pe televizoarele dar si pe monitoarele noastre, artistul diversificandu-si modurile de interactiune cu fanii.

In zece ani de cariera am avut parte de el in ipostaze diverse, ca muzician, prezentator, gazda de evenimente, actor si multe altele. Acum, el este personaj… in propiul joc, numit: „Domnu’ Smiley, sari un pic”!

Un platformer clasic cu iz de Newgrounds, in care trebuie sa-l controlezi pe Domnu’ Smiley pentru e evita diversele obstacole, iar la final, daca ai aveai un scor bun, puteai chiar primi… ceva. Suna bine pana aici.

Un concept interesant, in care preiei controlul artistului, telul final fiind sa-l ajuti pe acesta sa ajunga la concert. Miza pentru jucatora fost ca cel care reausea sa stranga cel mai mare punctaj putea primi doua invitatii la concertul aniversar de la Arenele Romane de pe 1 Iunie sau pachete de produse din colecția oficială Smiley.

Pentru fanii artistului este o idee interesanta, mai ales daca luam in considerare faptul ca pot castiga ceva concret, in afara de puncte si experienta. Iar pentru cei cu „expertiza” in gaming, un high score nu este o problema prea mare, nivelul de dificultate a jocului urcand destul de lent, multe dintre obstacole fiind usor de evitat; mai putin paparazzi, despre care credem ca il streseaza destul pe Domnu’ Smiley si in lumea reala.

Incepi… de undeva dintr-o padure, motiv pentru care concluzionam ca era acolo ca sa afle daca pupaza are ce-i trebuie pentru a concura la Vocea Romaniei; treci pe la campie, ajungi in Bucuresti, alergi pe bulevarde, zona de concert, covorul rosu si … HOP pe scena.

Titlul are si mesaje critice gen… primul obstacol din joc este o groapa! Un fenomen „natural” intalnit adesea de soferii din Romania, dar si alte elemente mioritice, precum Calul Verde. Mai avem si buletine, flori de plastic sau tipe care vor sa il vrajeasca pe artist. Pe langa asta, poti colecta banuti si alte elemente care sa iti mareasca scorul final si sansele de a castiga ceva…

Pe total, „Domnu’ Smiley, sari un pic” este o experienta placuta. Poti pierde cateva zeci bune de minute, mai ales daca esti o persoana competitiva, titlul avand suficient drive. Nici ideea de „transhumanta” de la munte la Bucuresti nu este rea, in contextul in care Smiley al nostru are de infruntat tot felul pericole care de care mai haioase. Poate data viitoare vedem un „Domnu’ Smiley, sari un pic” Part 2 – cu invitati speciali, poate cu un Unity engine si un sistem de progresie?!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button