PC&Consoles

Emulatorul Dolphin 5.0 a fost lansat

Emularea mereu este un subiect care tinde sa fie asociat cu pirateria. Dar daca ai o gramada de jocuri vechi de Wii si GameCube zacand prin apropierea ta, fara hardware-ul necesar pentru a le rula, te poti bucura de toate acele titluri iarasi, folosind Dolphin 5.

Este important de subliniat ca trebuie sa fi cumparat acele jocuri pentru platforma emulata, fiindca altfel ar fi piraterie, si nu am vrea asta. Cu asta trecuta in revista, Dolphin 5 este cea mai noua iteratie a celui mai bun emulator de Wii si GameCube.

Chiar daca au trecut 3 ani de la ultima varianta, asteptarea pare sa fi meritat, pentru ca Dolphin 5 imbunatateste la cam fiecare capitol cu putinta. Emulatorul are acum suport pentru tot soiul de tehnologii moderne, precum DirectX 12, de care se foloseste in combinatie cu o varietate foarte mare de alte imbunatatiri pentru a rula jocurile chiar mai bine decat mergeau pe console.

Mai important de atat, acum chiar arata cum trebuie, diverse probleme de redare a elementelor grafice din planul indepartat fiind rezolvate, la fel si unele probleme de texturare sau de generare a unor efecte. Nici sunetul nu a scapat neatins, muzica sunand in sfarsit asa cum trebuie, latenta fiind redusa la o treime, iar ocazionalul zgomot spontan care iti spargea timpanele fiind eliminat.

Pentru o listare detaliata a schimbarilor, puteti urmari prezentarea de mai jos. Daca sunteti interesat de acest emulator, pentru toate acele jocuri de Wii si de GameCube pe care le aveti cumparate, in nici un caz pentru cele descarcate de pe net care vor functiona la fel de bine, puteti gasi Dolphin 5 pe pagina oficiala prin accesarea acestui link. Emulatorul este disponibil pentru Linux, Mac si Windows.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button