PC&Consoles

Doi Youtuberi sunt aduși la tribunal pentru promovarea de pariuri pentru minori

După scandalul cu CS:GO de acum câteva săptămâni, în care unii oameni s-au trezit fără avuția lor de pe Twitch, iar alții fără site-urile care le generau tone de bani, a sosit timpul pentru un nou scandal.

Doi Youtuberi au ajuns la tribunal deoarece au promovat diverse site-uri de pariuri legate de FIFA. Oamenii cărora aceste site-uri au fost promovate erau în mare parte minori. Probabil are să vi se pară un șoc la fel de mare ca apusul soarelui, dar o mare parte din cei care se uită la diverși indivizi care joacă lucruri pe Youtube sunt minori care nu își pot permite jocurile cu pricina sau nu au voie să le joace.

Acei minori nu au voie, legal, să parieze, iar cei care îi încurajează să parieze sunt în esență criminali. Așa că acești indivizi, Craig „Nepenthez” Douglas și Dyaln Rigby, au dat cu subsemnatul în fața instanței și dacă lucrurile nu merg prea bine pentru ei, s-ar putea trezi cu amenzi sau închisoare.

Petrecerea pare să se fi terminat. Autoritățile acum se implică în ce poți sau nu să faci pe Youtube. În unele cazuri este cam târziu.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

  1. S-a dus liberdatea de a posta ce vrei pe net. Acum e ca si cum a face ceva pe strada.Ce urmeaza? Sa fi arestat daca criti politicienii pe youtube ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button