MORE

Doi copii distrug direct in magazinul Apple iPhone-uri in valoare de peste 2000 de euro, doar ca sa vada… daca se indoaie!

Scandalul Bentgate si intreg show-ul mediatic din jurul acestui defect a atras o groaza de atentie nefasta. S-au scris randuri „grele”, s-au aruncat pareri si… in tot acest timp, doi copii au distrus iPhone-uri in valoare de 2000 de euro chiar sub nasul celor de la Apple, in propriile lor magazine.

Apple Store-urile nu sunt cunoscute pentru cea mai draconica securitate, un posibil cumparator putand sa testeze la prima mana dispozitivele Apple. Astfel, doi copii din Marea Britanie s-au gandit sa nu mai dea bani pentru a vedea daca iPhone 6+ se indoaie, ci mai degraba sa se duca direct in magazin si sa incerce acolo.

Sa ii numim pe Kyle si pe Danny de-a dreptul „faliti” din punct de vedere intelectual ar de prisos, pentru ca acest lucru este evident. Unul dintre ei chiar spunand in timpul clipului ca stie ceea ce face si ca este o actiune criminala, dar este motivat de faptul ca lumea trebuie sa stie ca aceste telefoane se indoie. Mai mult, fetele lor sunt totalmente vizibile. De unde stim cum ii cheama? Pentru ca isi spun pe nume in timpul clipului! Morons…

Luand in considerare cifrele din Statele Unite, un iPhone 6 Plus costa 649 de dolari, iar in cele patru minute petrecute in fata telefoanelor incercand duritatea acestora, cei doi au facut pagube de peste 2500 de dolari. Si cei doi nu sunt singurii! Pe tot globul s-au gasit telefoane indoite in Apple Store-uri, multi laudandu-se cu asta pe internet via Twitter. Analistul Walter Piecyk a cerut voie chiar celor de la AT&T sa testeze in magazin duritatea telefonului, si rezultatul il puteti vedea mai jos! Doi copii distrug iPhone

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Eu am un Sony Xperia J iar cei de la sony au fost inspirati cand au facut telefoanele indoite se pare ca apple a vrut sa le fure ideea dar au upgradato il poti indoi in orice directie vrei :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button