PC&Consoles

Doar versiunile Next-Gen FIFA 17 va folosi Frostbite

Versiunea de PC FIFA 17, conform unui nou anunt EA, va fi singura care va folosi motorul Frostbite. Atat ea, cat si versiunile de PlayStation 4 si Xbox One.

EA Sports a facut anuntul, impreuna cu data de lansare, 27 septembrie, pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 si Xbox One, cu mentiunea ca doar versiunea de PC, PlayStation 4 si Xbox One va folosi motorul Frostbite. 

Motorul a mai fost folosit recent in titluri lansate de catre EA, precum Battlefront, Battlefield, chiar si Need for Speed primind acest motor, totusi, se pare ca vechea generatie de console nu prezinta atata stabilitate pe cat si-ar fi dorit producatori. 

Suntem curiosi ce va insemna asta pentru Fifa, trecerea la Frostbite putand sa insemne chiar o noua era pentru serie. Pana acum, seria a folosit motorul Ignite, care daca analizam mai bine, nu era nimic altceva decat un Tool Kit, urmand reteta impusa de serie si de deciziile de design ale producatorilor. Frostbite s-ar putea sa schimbe asta. In ce maniera ramane de vazut.

[EA SPORTS FIFA]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button