GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Tehnologia DLSS a fost introdusă în 10 jocuri noi, printre care și câteva titluri populare

NVIDIA a dat lovitura odată cu lansarea tehnologiei DLSS și a reușit să le ofere gamerilor din toată lumea un mod simplu prin care să îmbunătățească performanța în jocuri. Luna Octombrie 2021 este importantă pentru producătorul de plăci video, întrucât vedem introducerea tehnologiei revoluționare în 10 jocuri, iar printre acestea avem și câteva nume foarte populare:

  • Back 4 Blood
  • Crysis Remastered Trilogy
  • Baldur’s Gate 3
  • Chivalry 2
  • Sword and Fairy 7
  • Alan Wake Remastered
  • F.I.S.T. Forged in Shadow Torch
  • Swords of Legends Online
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Rise of the Tomb Raider

Unele dintre jocurile de pe această listă sunt mai vechi, dar asta nu înseamnă că unii gameri nu se vor bucura de upgrade-ul de performanță introdus de DLSS, mai ales când vei putea folosi o placă video precum RTX 2060 pentru a te juca la rezoluție 4K. Asta mai îndulcește puțin dorul plăcilor video la prețuri normale și le oferă utilizatorilor de plăci din generația RTX 2000 un motiv în plus să mai aștepte până la upgrade.

Ce impact are NVIDIA DLSS în cele 10 jocuri?

NVIDIA ne-a oferit și câteva teste, realizate în opt din zece jocuri. Acestea ne arată o creștere de performanță de peste 50% în fiecare joc testat, ceea ce le va permite utilizatorilor să experimenteze la rezoluție 4K titluri care până acum nu vedeau mai mult de 20FPS. Setarea DLSS folosită a fost cea „Performance” care scade puțin din calitatea vizuală, însă dacă ai o placă ceva mai puternică vei putea folosi și preset-urile „Balanced” sau „Quality” pentru a stoarce câteva cadre pe secundă în plus.

NVIDIA DLSS Octombrie 2021

NVIDIA DLSS Octombrie 2021

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button