MORE

DLC-urile Destiny au fost scapate pe internet!

DLC-urile Destiny au fost scapate pe internet din greseala sau intentionat, inca nu stim. Cert este ca stim exact ce va urma sa ne aduca noul continut descarcabil!

Destiny, cel mai popular joc de „speologie” din ultimii ani, va primi continut nou in viitorul nu foarte indepartat, si se stie deja ce va primi. Din cauza unei erori care a lasat un jucator in incapacitate de a mai accesa orice misiune, dar i-a permis sa le vada pe toate cele care erau disponibile, a fost dezvaluita o serie de misiuni noi, misiuni ce nu faceau parte din jocul de baza!

Va puteti astepta ca pachetele de continut ale lui Destiny sa adauge cateva misiuni noi si chiar doua raiduri suplimentare, pe planetele existente, unul dintre ele fiind legat de o anume familie nobila ce aparea trecator prin “povestea” jocului.

Bungie inca nu au facut un anunt oficial despre ce va adauga DLC-ul lui Destiny, dar au anuntat numele primelor doua pachete, The Dark Below, ce va fi lansat in Decembrie, si House of Wolves, ce s-ar potrivi exact cu misiunile noi descoperite in joc!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button