TECH

DJI Osmo Mobile la Photokina 2016

DJI Osmo Mobile este un stabilizator cu sau fara camera integrata, foarte avansat si eficient, la un pret decent. Noul model vine fara o camera atasata, fiind practic un suport cu stabilizare pentru un smartphone cu o latime de maxim 84.8mm si minim 58.6mm.

Stabilizatorul este usor de stat si controlat. Trebuie doar sa instalati aplicatia oficiala si sa faceti legatura Bluetooth cu telefonul. Osmo Mobile dispune de aceleasi controale si motoare de stabilizare ca si modelul standard. Stabilizarea este suficient de buna incat sa puteti realiza fotografii cu durata de expunere de pana la o secunda, direct din mana, fara ca aceastea sa iasa blurate.

Aplicatia are un mod de panoramare automata, ce poate compune o imagine imensa realizata din pana la sase fotografii. Osmo Mobile dispune de un mod de tracking automat pe subiect, pastrandu-si pozitia indiferent de directia in care va miscati. Autonomia bateriei este de 4.5 ore, dar aceasta poate fi inlocuita, asadar puteti cumpara separat baterii suplimentare pentru a extinde autonomia. Pretul pentru acest dispozitiv este de 340 de euro.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button