Știri ITRSS PaginaDeMedia

DJI îți oferă o garanție specială în cazul în care drona ta fuge de acasă

Trebuie să recunosc că până acum nu am mai auzit de drone care fug de acasă. Dar se pare că treaba asta este (oarecum) reală din moment ce DJI a lansat o garanție specială pentru astfel de situații. Ok, poate că sună puțin aiurea asta cu fugitul de acasă. Compania oferă această garanție specială știind că nu toată lumea poate pilota o dronă foarte bine, mai ales în spații complexe, locații cu interferențe de semnal sau vânturi puternice.

Garanția vine drept pachet extra peste cea deja oferită de companie. DJI are însă mai multe pachete de garanție extinsă. Primul dintre aceste pachete este Care Refresh și costă 50$ pentru Mini, ori 80$ pentru Mavic. Aceasta îți garantează înlocuirea a două drone pe an în cazul în care sunt avariate. Dar dacă îți pierzi drona situația se schimbă, iar garanția pentru o zburătoare DJI care nu se mai întoarce acasă costă 225$ pentru Mini și 399$ pentru Mavic.

Prețurile pentru garanția DJI Flyaway Coverage sunt foarte mari, valorând jumătate din costul unei drone. Dar dacă ești pus într-o astfel de situație, nu cred că te deranjează prea tare să plătești doar jumătate din costul unei drone noi. Și să fim serioși: o jumătate de kilogram de plastic zburător nu este neapărat greu de pierdut. Dacă te întrebi cum poți pierde o dronă, poți căuta pe Google rezultate pentru „drone flyaway” și vei înțelege de ce un producător precum DJI vrea totuși să ofere un soi de garanție pentru astfel de situații.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button