GamingRSS PaginaDeMedia

Divizia de gaming de la Warner Bros nu mai este de vanzare!

Warner Bros este un nume destul de cunoscut in lumea jocurilor video. Compania include studiouri precum Rocksteady, NetherRealm si WB Montreal, iar vestea ca ar fi de vanzare a agitat putin apele. Dar se pare ca furtuna este gata, iar companii precum Microsoft pot sa-si ia gandul de la achizitie. Se pare ca cei de la AT&T au realizat ca este vorba despre o companie prea valoroasa si nu isi permit sa vanda.

Se pare ca gigantul AT&T a explorat posibilitatea de a vinde divizia de gaming de la Warner Bros. Se pare ca intr-un final ideea a fost abandonata. Asta ar avea legatura si cu o schimbare in conducerea corporatiei. Se pare ca la o analiza mai atenta au fost mai multe puncte negative decat pozitive in scenariul unei vanzari.

Pe langa implicatiile financiare, Warner Bros lucreaza cu o multime de proprietati licentiate. Asta ar fi insemna ca vanzarea ar fi fost un haos birocratic pentru toti cei implicati. Acum insa ca toata treaba asta a fost doar o sperietura, sunt curios sa vad cum vor evolua Suicide Squad: Kill the Justice League si Gotham Knights. Jocurile au fost anuntate in cadrul DC FanDome si par foarte interesante. Poate ca potentialul succes al celor doua titluri ii vor convinge pe mai marii de la AT&T sa investeasca ceva mai mult in divizia de gaming. Si asa tot vedem corporatii mari care vor o felie din prajitura pe care o impart deja jucatori precum Electronic Arts si Ubisoft. E bine macar ca e pentru toata lumea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button