PC&Consoles

Division s-ar putea sa fie transformat si el in film

Orice persoana catusi de putin interesata de jocuri video probabil a auzit de Tom Clancy’s The Division pana acum. MMOFPS-ul creat de Ubisoft Massive a avut recenzii favorabile dar a devenit repede un titlu notoriu din cauza lipsei acute de finisare si a numeroaselor bug-uri care au afectat baza de jucatori.

Desi aceste probleme ar fi de ajuns sa ne faca sa ignoram jocul pana cand vor fi rezolvate, asta nu inseamna ca franciza nu isi are meritele ei. Intr-un raport publicat de Variety, este confirmat faptul ca The Division va fi adaptat pentru marele ecran. Aparent, Ubisoft a inceput deja sa produca un film bazat pe IP-ul cu cele mai rapide vanzari de pana acum.

De asemenea, aceleasi surse spun ca actorul Jake Gyllenhaal (Jarhead, Nightcrawler, si Prince of Persia), pe langa faptul ca va juca in film, va fi si producator. Nu exista inca un scenarist pentru film, dar conform relatarilor, Ubisoft se afla in cautarea unuia.

Acesta nu este singurul proiect de film in care Ubisoft s-a implicat in momentul de fata. Atat Assassin’s Creed (cu bilete disponibile pentru precomanda), cu Michael Fassbender (X-Men, Prometheus) in rolul principal, cat si un film bazat pe Splinter Cell, cu Tom Hardy ca actor principal, se afla in curs de dezvoltare la Paramount Studios.

Dar, ca de obicei, acestea sunt doar zvonuri asa ca priviti-le cu scepticism. Tot ce stim este ca Gyllenhaal ar arata mai putin deplasat in rolul unui agent sub acoperire (sleeper agent) american decat in cel al unui print persan in adaptarea cinematografica a jocului Prince of Persia.

[Variety]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button