GamingPC&ConsolesTech&IT

The Division 2 vine cu un joc gratuit la precomandă

A rămas mai puțin de o lună până la lansarea lui The Division 2, timp suficient pentru ca pasionații primului titlu să-și facă planurile de achiziție pentru shooterul a cărui acțiune va fi plasată în Washington DC. Pentru a-i încuraja și mai mult, Ubisoft oferă ca bonus la precomandă un joc gratuit, la alegere. Titlurile disponibile pentru această ofertă sunt: Ghost Recon Wildlands, Far Cry Primal sau Watch Dogs 2. Toate precomenzile făcute înainte de 14 martie vor fi eligibile și oferta va funcționa retroactiv, pentru cei care au făcut deja precomanda la The Division 2. În cazul acesta, puteți să vă îndreptați spre pagina ofertei pentru a intra în posesia jocului ales. Dacă vă e greu să vă decideți pe moment, aveți până la 31 martie să faceți o selecție.

Jocurile propriu-zise vor deveni jucabile pe 15 martie, odată cu lansarea lui The Division 2, probabil pentru a-i descuraja pe cei care caută să profite de ofertă și să anuleze mai apoi precomanda. Ubisoft a anunțat de asemenea că o versiune open beta pentru The Division va fi disponibilă pentru testare în perioada 1-4 martie, pe toate platformele, evident gratuit. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee despre ceea ce are de oferit jocul, venind și cu câteva recompense pentru varianta finală.

The Division 2 este un shooter cu elemente RPG, a cărui acțiune este plasată într-un Washington DC post-apocaliptic, după ce primul joc din serie a oferit ca decor o bună parte din New York. După etapele de private beta care au avut loc până acum, se pare că mai toate elementele de joc din titlul originale au fost îmbunătățite, iar Ubisoft are o idee interesantă pentru endgame, sub forma unei noi facțiuni care invadează harta jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button