GamingPC&ConsolesTech&IT

The Division 2 open beta, disponibil în acest weekend

Dacă sunteți interesați de loot shoterul The Division 2, Ubisoft vă oferă posibilitatea să testați gratuit varianta open beta în weekend-ul acesta. Perioada efectivă de joc va începe vineri, 1 martie, la ora 12.00 și va lua sfârșit marți, 5 martie, la aceeași oră. Cei interesați pot face preload la joc începând de joi, ora 12.00. Versiunea open beta pentru The Division 2 va fi disponibilă pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Pentru această etapă, jocul va include 3 misiuni din campania principală, care pot fi accesate pe mod de dificultate normal sau hard. Acestea vor fi plasate în zone precum Grand Washington Hotel, Jefferson Trade Center sau Viewpoint Museum. Jocul va avea și câteva misiuni secundare, răspândite în funcție de nivel pe mai multe regiuni, una dintre ele fiind aproape de baza de operațiuni din The Division 2, care este Casa Albă. Pe lângă acestea, veți mai putea accesa una dintre hărțile Dark Zone și o misiune end game, având la dispoziție și mai multe activități open world. Jucătorii interesați de pvp vor avea la dispoziție un mod de joc 4v4, Skirmish. Nivelul maxim pe care îl puteți atinge cu personajul este 8.

Participanții la open beta vor primi și câteva recompense în joc, precum un skin pentru armă, două trofee pentru rucsac și o banderolă. The Division 2 va fi lansat în varianta completă pe data de 15 martie, pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button