Gaming

Divinity Original Sin – vine si pe console!

Multi au crezut ca Diablo 3 nu va fi posibil pe console, si s-a dovedit a fi cea mai buna versiune a titlului. Acum este momentul sa vedem daca aceeasi poveste se va aplica si pentru Divinity: Original Sin in forma unui Enhanced Edition.

RPG-ul de generatie veche primeste o interfata refacuta de la zero, modalitate split-screen, co-op si full-on voice pentru PlayStation 4 si Xbox One. Si tweak-urile nu se opresc aici deoarece s-ar parea ca jocul primeste si cateva misiuni noi pe langa sistemul de lupta (probabil introdus pentru a acomoda gamepadurile) si poveste.

Daca va faceati griji ca jocul fantasy Kickstarted isi abandoneaza radacinile PC in favoarea consolelor, aflati ca nu este cazul, finantatorii primind acces Enhanced Edition ca parte a unui update gratuit pentru Linux, Mac, SteamOS si Windows. Nu se stie insa cand se vor petrece toate acestea, dar dezvoltatorul Larian Studios ne anunta ca mai multe informatii vor fi facute publice la Electronics Entertainment Expo de luna viitoare. Electronics Entertainment Expo mai este numit in termeni populari si E3, iar prezenta celor de la Larian este o surpriza, dar si un pas important, avand in vedere ca acest studio a reusit sa realizeze nu doar un joc bun ci chiar jocul anului trecut, lucru pentru care merita toata lauda.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button