GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Divinity Original Sin 2 și Cuphead trec de un milion de vânzări pe PC

Jocurile de PC par să o ducă destul de bine în ultima vreme, nu doar pentru că PUBG s-a vândut mai bine pe PC decât unele jocuri Call of Duty pe toate sistemele, dar și pentru că jocurile mai mic sunt în stare să treacă de un milion de vânzări în doar câteva luni.

Jocurile de față sunt Divinity Original Sin 2 și varianta de PC a lui Cuphead. Ambele titluri au reușit să convingă publicul că n-ar fi o idee rea dacă ar da bani pentru ca producătorii să nu moară de foame, iar rezultatul a fost până acum foarte bun. Studioul Larian a dovedit astfel că un RPG profund cu lupte tactice pe ture, ce nu se ia în serios prea mult din moment ce poți sta de vorbă cu fiecare șobolan pe care îl găsești pe drum, poate să se vândă foarte bine.

Cât despre Cuphead, considerând cât de defensivă a devenit presa de specialitate din SUA, atunci când un jurnalist a reușit cumva să se rătăcească în tutorialul jocului, nu prea este de mirare. Suntem la punctul la care dacă apar zeci de articole spunând că un joc face ceva greșit, sunt șanse bune că acel joc face de fapt opusul. Jocul mai este disponibil și pentru Xbox One, așa că StudioMDHR se bucură acum de un succes considerabil.

[DSO Gaming, DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button