Gaming

Divinity: Original Sin 2 este pe Kickstarter

Unul dintre cele mai bune RPG-uri făcute vreodată va primi o continuare anul viitor, Divinity: Original Sin 2 este pe Kickstarter. Cerând suma de 500 de mii de dolari, în numai 12 ore a depășit această țintă, iar cu 34 de zile rămase pare probabil că își va atinga orice prag adițional de finanțare va stabili studioul Larian.

Divinity: Original Sin 2 schimbă foarte multe fata de predecesorul său. În loc de o pereche de personaje vei realiza unul singur, dar de această dată vei putea selecta rasa și originile. Alegerile făcute vor avea un efect profund asupra modului în care lumea va reacționa la prezența ta, și asupra cunoștințelor personajului tău despre mediul înconjurător.

Va fi tot un joc la care poți asambla un grup de personaje, de această dată unele mult mai bine definite față de ce era disponibil în varianta de lansare a lui Original Sin, dar include mecanici numeroase adiționale.

Sistemul de luptă include acum acoperire, ce va fi foarte utilă pentru arcași. Noi abilități extrem de puternice au fost adăugate, mergând un pas mai departe pe calea întunericului. Fiecare personaj pe care îl vei omorî, sau care era deja mort, se va manifesta sub forma unei fantome pe care o poți interoga, sau consuma pentru reîncărcarea acelor abilități supreme.

În Divinity: Original Sin 2 vei putea făuri chiar propriile tale vrăji, folosind un sistem similar cu cel care era disponibil în jocurile The Elder Scrolls. Nici sistemul de confecționare normală nu este ignorat, acum vei putea lua o fiolă de otravă, și prin combinarea sa cu un colorant roșu va fi imposibil de deosebit la prima vedere de o poțiune de viață.

De ce ai vrea să faci asta? Pentru că modul de multiplayer cooperativ a fost extins să devină unul competitiv. Participanții nu mai sunt obligați să lucreze în comun către același scop, din cauza originilor diferite și a numeroaselor alegeri posibile, pot avea chiar obiective contradictorii. În esență, un alt jucător poate fi personajul rău din aventura ta, și poate acționa pentru a te împiedica să îți îndeplinești sarcina. Alternativ, acel alt jucător se poate preface că este prietenul tău, lăsând chiar o poțiune de viață strălucitoare în inventarul tău, până la momentul potrivit când te poate trăda pentru a-și putea completa misiunea, iar tu îți dai seama în luptă că acea licoare nu era ceea ce credeai că era.

Divinity: Original Sin 2 va fi lansat la finalul anului viitor, dacă nu apar amânări, așa că mai probabil il vom vedea în 2017.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button