GAMING

Divinity Original Sin 2 are obiective suplimentare

Campania de finanțare a lui Divinity Original Sin 2 a luat prin surprindere până și producătorul. Atât de mult încât Larian nici n-a apucat să stabilească obiective suplimentare pentru campania de finanțare de pe Kickstarter. Dar acum au găsit câteva, iar primele două au fost deja atinse.

În numai două zile jocul a strâns aproape 900 de mii de dolari, deblocând opțiuni suplimentare, precum un mod de dificultate suplimentar, mult mai greu, și opțiunea de-a decide ce abilități noi să primească personajele voastre în Divinity Original Sin 2. Această selecție se va produce printr-un vot la finalul campaniei.

Următoarele praguri rămase sunt abilități legate de rasă, pentru 1 milion de dolari, posibiltatea de a face un personaj undead, alegerea altor abilități, iar în cele din urmă o bază pentru jucător. Aceasta va fi deblocată la 1.5 milioane de dolari, și având în vedere cum exact a strâns jocul bani în ultimele zile, și că are încă o lună întreagă rămasă, pare foarte probabil că Divinity Original Sin 2 va avea nevoie de noi obiective până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Ce altceva ar mai putea primi jocul? Considerând că Larian încercaseră să includă un ciclu zi-noapte și personaje ce reacționau coerent la trecerea timpului în jocul anterior, pare probabil că vor încerca să facă asta din nou. La urma urmei, studioul nu mai este acum în riscul de-a rămâne fără bani, și are forță de muncă suplimentară de care nu dispunea data trecută.

[Kickstarter]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close