MORE

Distributia lui Star Citizen a fost dezavaluita

Saptamana trecuta s-a desfasurat CitizenCon, evenimentul anual dedicat comunitatii lui Star Citizen, iar cu aceasta ocazie au fost dezvaluite multe detalii despre joc, precum distributia sa.

In centrul atentiei a fost Gary Oldman, un actor foarte bine cunoscut din filme precum Dracula sau seria Batman, care nu este tocmai la prima sa aparitie in jocuri, fiind prezent in mai multe titluri din seria Call of Duty, inca de la World at War. Rolul sau este cel al lui Admiral Bishop, comandat al flotei din care va face parte jucatorul.

In alte roluri avem nume mari, precum Mark Hamill, pe care s-ar putea sa il stiti mai bine ca Luke Skywalker, The Joker, sau Maverick din seria Wing Commander, actorul lucrand de multi ani cu Chris Roberts la jocuri spatiale.

Apoi, o avem pe Gillian Anderson, cunoscuta mai bine ca Agent Scully din X-Files, in rolul fiicei lui Admiral Bishop.

John Rhys Davies isi continua traditia de-a juca in jocuri SF, inceputa inca de pe vremea cand Westwood facea jocuri Dune. Rhona Mitra, prima Lara Croft, va fi in joc, la fel si inegalabilul Andy Serkis, jucand probabil rolul fiecarui extraterestru.

StarcitizencastIMG

Campania de singleplayer a lui Star citizen va avea un numar mare de personaje, care sunt jucate de actori in carne si oase, digitalizati complet si redati in timp real cu un detaliu vizual excesiv, in comparatie cu titluri anterioare care s-au folosit de CryEngine, precum Ryse. Sistemul de animatie faciala este descris ca fiind unul dintre cele mai avansate dezvoltate pana acum pentru un joc.

[CIG]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close