MORE

Disputa Taylor Swift vs Spotify: Money, money, money…

Tabara Taylor Swift vine cu o replica dura la adresa declaratiei CEO-ul Spotify, Daniel Ek in care spunea că superstarul putea câștiga peste 6 milioane dolari de la serviciul de streaming în cursul anului viitor, în cazul în care ea nu isi retragea toata muzica. Potrivit lui Scott Borchetta CEO-ul lui Big Machine (label-ul lui Swift), muzica lui Taylor a câștigat doar 496.044 dolari în ultimele 12 luni de la serviciul de streaming Spotify.

Astfel, el a găsit declarația lui Ek greu de crezut, mai ales că Taylor aparent a câștigat mai mult din videoclipurile ei de pe Vevo în aceeasi perioada. Cantareata se presupune ca a primit 2 milioane de dolari la nivel global de la Spotify, cel puțin asta e ceea ce un purtator de cuvant de la compania lui Ek a declarat pentru Time, dar asta nu este suficient pentru a-l convinge pe Borchetta că exista potentialul unui câștig de 6,000,000 de  dolari in acest an.

Se pare că disputa dintre cele două tabere este departe de a fi terminata, dar avand in vedere ca albumul lui Swift „1989” s-a vandut in 1,3 milioane de exemplare doar în prima săptămână, ne îndoim ca lui Swift si echipei sale ii lipseste Spotify!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button