Filme

Disney+ introduce compatibilitatea cu SharePlay pentru iPhone și iPad

SharePlay este una din adițiile interesante cu care a venit acum ceva vreme iOS 15.1, iar acum una din cele mai de succes platforme de streaming a decis să-și optimizeze aplicația pentru ca cei care dețin un iPhone sau iPad să se poată bucura de filmele și serialele preferate împreună cu prietenii. Yep, acum ai motiv să folosești SharePlay cu Disney+ ca să poți conversa pe FaceTime în timpul ăsta.

Aplicația a primit un update pentru iPhone, iPad și Apple TV, pentru ca un total de 32 de persoane să poată viziona și discuta, fără a-și mai dat spoilere unii altora. Cerința este ca toți cei implicați în party să aibă Disney+ iar ca titlul selectat să fie compatibil cu SharePlay.

Disney+ pentru toată lumea!

În afară de aceste mici cerințe, SharePlay va oferi mai multă flexibilitate și eficiență modului în care grupurile se uită la un film sau la un serial. Fiecare participant va putea să-și seteze separat limba preferată și subtitrările, iar la dispoziția tuturor participanților vor fi controlul playback-ului și sunetul. Totodată, cei care se uită pe Disney+ de pe un Apple TV vor putea folosi iPhone-ul sau iPad-ul pentru a conversa cu grupul, în vreme ce conținutul se derulează pe marele ecran.

Această actualizare îmi pare mai mult decât bine-venită. În condițiile în care mulți dintre noi încă se mai luptă cu obstacolele aduse de pandemie, modalitățile inteligente ne ajută să petrecem timp împreună cu cei dragi, chiar și de la distanță. Serviciile de streaming ne-au făcut izolarea mai ușor de suportat, dar acum este vremea să împărtășim hype-ul și cu grupul de prieteni!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button