GamingPC&ConsolesTech&IT

Disney reformează Lucasfilm Games

În vremuri de mult apuse, când dinozaurii călcau pământul și proiectau Maniac Mansion, exista o divizie a Lucasfilm numită Lucasfilm Games. Acea divizie a devenit cunoscută ceva mai târziu sub numele de LucasArts, și după câteva jocuri Monkey Island ne-a adus foarte multe titluri Star Wars.

LucasArts nu mai există de când cu Disney, iar pe partea de Star Wars cred că știți ce s-a întâmplat. Aparent, Disney nu prea par foarte fericiți de ce s-a întâmplat, deoarece a început să angajeze oameni pentru a reforma Lucasfilm Games.

Noua divizie caută oameni pentru o varietate de roluri legate de dezvoltarea jocurilor, atât în SUA cât și pentru o componentă din Asia.

Deocamdată Disney nu a făcut vreun anunț oficial referitor la intențiile sale pentru noua sa divizie de jocuri. Dacă avem noroc, compania va avea ceva mai mult entuziasm pentru jocuri video ca în trecut. Dacă avem foarte mult noroc, îl va lăsa pe Ron Gilbert să facă Monkey Island 3. În cel mai rău caz, am putea fi în situația în care Disney va retrage exclusivitatea celor de la Electronic Arts asupra licenței Star Wars, folosită până acum pentru un MMO de care lumea a cam uitat, un joc de mobil, plus două jocuri Battlefront care s-au vândut bine, dar au adus foarte multe bătăi de cap tuturor.

[PCGamesN]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button