PC

Disney propune prima carte de colorat dotata cu realitate augmentata

Multi dintre noi isi mai amintesc cu drag de acel moment in care au pus mana pentru prima oara pe o carte de colorat si si-au ales culorile pentru personajul reprezentat pe coala de hartie.

Daca pana acum cateva zile personajele prezentate in paginile cartilor de colorat erau doar in doua dimensiuni, Disney doreste sa scape de aceasta preconceptie, introducand o aplicatie care iti face realmente subiectul sa sara din pagina si sa il poti vedea in trei dimensiuni.

Cu noua linie intitulata Color Alive, Crayola este prima companie care reuseste sa realizeze prima aplicatie mobile de acest gen care include si o carte de colorat. Totusi, Disney Research duce conceptul mai departe… adaugand si realitatea augmentata in compozitie, rezultatul fiind cu adevarat fascinnant.

Putem spune ca viitorul din Familia Jetsons este din ce in ce mai aproape, iar Disney a facut un pas important, acest gen de tehnologie fiind ceva pe care multi dintre noi ne-am fi dorit-o in copilarie, totusi, copiii nostri se vor bucura de aceste inovatii. Cine stie, poate in 20 de ani tehnologia se va schimba atat de mult incat o sa avem lentile de contact cu realitate augmentata. Dar astea sunt vise … doar vise! Dar visele de acest gen permit astfel de inovatii sa devina realitate.

[disneyresearch]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button