Filme

Disney Plus va găzdui un nou serial Daredevil

Variety a dezvăluit faptul că un nou serial Daredevil se află în lucru și va debuta pe Disney Plus (în curând și la noi, cu abonament redus). Iar aici am mixed feelings, pentru că serialul original este unul dintre cele mai bune seriale Marvel, doar că nu prea se pupă cu standardele family-friendly. Pe de altă parte, odată ce Matt Murdock și-a făcut brusc apariția în ultimul film Spider-Man, ideea producătorilor de a lansa un seral nou începe să capete sens.

Din moment ce Disney deține deja întregul Marvel, iar toate filmele și serialele cu specific au migrat spre seriviciul de streaming cu același nume, este posibil ca noul Daredevil să fie introdus oficial în MCU (Marvel Cinematic Universe). Conform surselor, principalii responsabili vor fi Matt Corman și Chris Ord. Dacă toate acestea se adeveresc în cele din urmă, The Devil of Hell’s Kitchen își va face triumfant întoarcerea pe micile ecrane după o absență de mai bine de patru ani, odată ce serialul Daredevil produs de Netflix a fost anulat după doar trei sezoane.

Corman și Ord au experiență în producția de seriale. Ei sunt cunoscuți cel mai bine pentru munca lor la Covert Affairs de pe USA Network. Iar cum Disney încearcă să asimileze tot ceea ce ține de supereroii Marvel. Și chiar dacă majoritatea au devenit PG-13 fără pic de gust, șanse ca noul Daredevil să fie ceva interesant există. Ne putem lua după exemplul oferit de Moon Knight, în care Oscar Isaac nu doar că joacă foarte bine, ci oferă și substanță și profunzime personajului eponim. Serialul cu pricina are doar șase episoade, însă a făcut impresie foarte bună, alăturându-se celor mai bune seriale Marvel. Hai că se poate și cu Daredevil!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button