PC&Consoles

Disney ordonă încetarea producției lui Indiana Jones and the Fate of Atlantis HD

Dacă sunteți un fan Indiana Jones, probabil aveți un loc în inima voastră pentru Indiana Jones and the Fate of Atlantis… și o lacună pe undeva prin anul 2008 pe care nu vă grăbiți să o elucidați.

Indiana Jones and the Fate of Atlantis a fost un joc de aventură excelent, unul dintre cele mai reușite realizate de LucasArts și una dintre cele mai bune povești cu Indiana Jones în afara celor trei filme.

Câțiva fani s-au gândit să modernizeze puțin jocul și să facă o variantă complet refăcută a sa, care combină 2D și 3D cu un stil estetic destul de reușit. Eh, se pare că Disney a aflat de existența acestui proiect, pentru că studioul care lucra la joc, Went2Play, a primit o scrisoare de la rămășițele companiei Lucasfilm prin care sunt înștiințați să nu mai lucreze la proiect și să nu mai ofere spre download ce s-a realizat până acum.

Studioul a trimis către Lucasfilm tot progresul lor de până acum și speră că se va găsi un mod prin care să obțină dreptul de-a lucra mai departe la joc. Asta probabil nu se va întâmpla, din moment ce Disney ține de copyright ca un câine turbat de mâna celui mai apropiat om care vrea să îl mângâie.

Varianta demonstrativă care este disponibilă gratuit acum va fi îndepărtată duminică, așa că dacă vreți să o mai descărcați și să vedeți până unde au ajuns, mai aveți câteva zile la dispoziție.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button