MORE

Disney nu vrea sa aiba de-a face cu YouTube Red

In ultima vreme Google a intrat in colimator datorita sistemului sau de subscriptie „special” intitulat YouTube Red. Multi creatori de continut video au ajuns sa fie notificati ca trebuie sa fie de acord sa le fie difuzat continutul si pe platforma YouTube Red. Refuzul de a se conforma cerintei respective atrage dupa sine consecinte.

Video-urile acestora nu vor mai putea fi vizionate de nimeni pe YouTube-ul normal deoarece acestea vor aparea drept private. Daca stam sa ne gandim la anii 40-50, unde gangsterii faceau legea, daca nu te conformai cu noul „regim” primeai o pereche de pantofi tare frumosi, facuti din ciment 100% natural, de inalta calitate, care sa te tina o viata si poate sa ii dai mai departe si familiei.

Mai nou, nici gigantului Disney nu prea i-a priit aceste noi schimbari si adaosuri, asa ca a decis sa opreasca transmisiunea de continut video de pe canalul ESPN, unul dintre cele mai mari la capitolul reportaje sportive din NFL, NBA, NHL, fotbal, etc. Motivul ar fi fost o neintelegere din considerente legale si drepturi de autor.

Intr-un fel inteleg strategia pentru YouTube Red. Google vrea sa asigure acelasi volum de continut video si pentru aceasta platforma, ca sa nu fie un dezechilibru, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti obligi partenerii, mai ales cand pierzi unii precum ESPN.

[Tech Raptor]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close