Gaming

Dishonored 2 va fi plin de gândaci

Dishonored 2 se petrece într-o locație mult mai exotică, și mai însorită, ca predecesorul său. Genul de loc unde șobolanii nu sunt o problemă, deoarece au fost mâncați cu toții de insecte foarte mari.

Bethesda a dezvăluit că Dishonored 2 va include un sistem dinamic de propagare a insectelor, ca un înlocuitor pentru molima de șobolani ce se întindea prin Dunwall în cazul în care jucătorul alegea să comită crime nenumărate.

Sistemul funcționează ceva mai puțin scriptat decât cel al lui Dishonored. În loc să fie generați șobolani de fiecare dată când un cadavru era lăsat pe jos, insectele din Karnaca vor trebui să muncească dacă vor să se răspândească. Fiecare cadavru va atrage câte o insectă ce va depune ouă în rămășițele fostului NPC. Acestea se vor dezvolta în larve, iar apoi se vor maturiza rapid până la nivelul de insectă, cadavrul devenind efectiv un cuib.

Astfel, orice cadavru pe care jucătorul îl lasă în calea sa devine un posibil obstacol mai târziu, pentru că aceste insecte, Blood Flies, sunt periculoase. De asemenea, fiind insecte și multe, sunt cam greu de înjunghiat cu o sabie.

Totuși, pentru cei care vor să treacă prin Dishonored 2 fără să provoace secvențe apocaliptice pentru entomofobi, dar tot doresc să acumuleze mai multe victime decât ciuma, există soluții. Cadavrele pot fi puse în locuri în care insectele nu pot ajunge, sau cel mai probabil incinerate.

Dishonored 2 va fi lansat anul viitor.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button