PC&Consoles

Dishonored 2 va avea un demo

Bethesda anunță că cei curioși să vadă dacă Dishonored 2 măcar le va funcționa pe PC înainte de a-l cumpăra vor avea parte de o variantă mai ciuntită a jocului de testat.

Această variantă trial a jocului, după cum este numită de Bethesda, va fi disponibilă din 6 aprilie și va oferi jucătorilor acces la primele trei nivele din joc. Acestea pot fi parcurse după bunul plac atât în rolul lui Emily Kaldwin, cât și a lui Corvo Attano. Salvările de la această variantă a jocului vor fi păstrate în cazul în care decideți să cumpărați Dishonored 2. Nu s-a specificat dacă va fi o limită de timp pentru această ediție a jocului, sau dacă va fi tratată ca un demo normal.

Dishonored 2 a fost considerat în momentul lansării un joc bun, dar cu numeroase probleme de ordin tehnic ce au dus la dificultăți pentru cei care au încercat să îl joace, în varianta de PC. Acest trial ar trebui să clarifice fără îndoială dacă Arkane și Bethesda au reparat jocul, sau dacă s-au culcat pe o ureche și pe polița lor de-a nu mai trimite variante de review înainte de lansare către presă.

Așa că stați cu ochii pe Steam pe 6 aprilie pentru a descărca primele trei nivele din Dishonored 2.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button